12 Şubat 2020 Çarşamba

İktisadi Gelişme ve Vergilendirme Öğrenci Slaytları 2020 - 1


İktisadi Gelişme ve Vergilendirme Öğrenci Slaytlar 2020 - 1

7 yorum:

  1. KREDİYE İHTİYACINIZ VAR MI?
    FİNANSAL YÜKÜNÜ KENDİNİZE TUTMAYIN ŞİMDİ HERHANGİ BİR KREDİ İÇİN% 2 DÜŞÜK İLGİDE İLETİŞİME GEÇİNİZ. stevewilsonloanfirm@gmail.com whatsapp: +16673078785

    Kredilerimiz maksimum güvenlik için sigortalıdır önceliğimizdir, Lider hedefimiz hak ettiğiniz hizmeti almanıza yardımcı olmaktır, Kredi programımız en hızlıdır.

    Seçtiğiniz herhangi bir para biriminde {ABD Doları, pound, Euro, Dinar, vb.) Ve krediyi geri ödemek için 1 ila 30 yıl süreyle (güvenli ve teminatsız) kredi veriyoruz.
    Herhangi bir krediye ihtiyacınız var mı ve düşük kredi puanınız mı var, Yerel bankalardan ve diğer finansal kurumlardan kredi almakta zorlanıyor musunuz? mali sorunun çözüm STEVE WILSON KREDİ FİRMA olduğunu.

    Şartlar ve koşullar çok makul ve düşünceli.
    Aşağıdakileri içeren çok çeşitli finansal hizmetler sunuyoruz: Noel Kredileri, İşletme Kredileri, Borç Konsolidasyon Kredileri, Bireysel Krediler, Araba kredileri, Otel kredileri, Öğrenci kredileri, Bireyler, şirketler için yıllık bazda% 2 düşük faiz oranına sahip Konut Refinansman Kredileri ve tüzel kişiler.

    İlgilenen adaylar bize e-posta yoluyla ulaşmalıdır: stevewilsonloanfirm@gmail.com. whatsapp: +16673078785 Uygulayın ve finansal esaretten arınmış olun.

    YanıtlaSil
  2. Merhaba!

    Mali desteğe mi ihtiyacınız var? dünyanın her yerinde ihtiyacı olan borçlulara her türlü krediyi veriyoruz.

    5.000 - 10.000.000 ABD Doları
    * amaç *% 3 faiz oranı
    * 1-20 yıl arasında ödeme seçeneği.
    * Aylık ve yıllık ödeme planı arasında seçim yapın.
    * Kredinin esnekliği.

    Yardım için lütfen bizimle iletişime geçin.
    E-posta: creditfinancierhome@gmail.com

    YanıtlaSil
  3. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  4. Merhaba .. Benim adım Aydın Ertan ve Türkiye'nin vatandaşı, "Kredi Finansmanı Evi" adında bir kredi şirketine teşekkür etmek istiyorum. Banka tarafından kredi almaktan birkaç kez reddedildikten sonra reklamlarını aldım çevrimiçi denemeye karar verdim, çünkü bana yardım edecek kimsem yok ve neyse ki, bazı kağıt işleri imzaladıktan ve gerekli prosedürleri tamamladıktan sonra kolayca kredi aldım ve tanıklığımı çevrimiçi olarak paylaşmaya karar verdim. Benim gibi aynı durum, her tünelin sonunda ışık olması ve sorunlarının çözümünü bulmaktan vazgeçmemesi umuduyla olabilir. Ayrıca, finansal desteğe ihtiyacınız varsa onlarla iletişime geçebilir ve ayrıca bilgilerini çevrimiçi ortamda nasıl edindiğinizi anlatabilirsiniz.

    E-posta adresi: creditfinancierhome@gmail.com

    YanıtlaSil
  5. Her türlü amaç için Krediler veriyoruz. Minimum 5.000,00 $ 'dan 10 milyon $' a kadar düşük bir oranla ve% 3'lük düşük bir faizle Kredi Süresi: İhtiyacınız olan kredi miktarına bağlı olarak maksimum 25 yıl. müşteriler 18 yaşın üzerinde olmalıdır Bu kredi işlemi ciddi müşteriler için% 100 garantidir Kredi hakkında daha fazla bilgi için lütfen e-posta yoluyla bize ulaşın: kateloansss@hotmail.com veya WhatsApp: +2348075180625

    YanıtlaSil
  6. Hepsi, Gıda süpermarket işimi farklı yerlerde kurmam için 1.000.000,00 USD tutarında bir kredi sağlamama yardımcı olan Elegant kredi firmasına teşekkürler. Son dört yıldır mali yardım arıyorum. Ama şimdi, kredi memuru Bay Russ Harry'nin tüm yardımı ile tamamen stresliyim. Bu nedenle, işini geliştirmek için fon arayan herkese yardım için bu büyük firma ile iletişime geçmesini tavsiye edeceğim ve bu gerçek ve test edilmiştir. Ona E-posta --Elegantloanfirm@Hotmail.com- veya Whats-app +393511617486 aracılığıyla ulaşabilirsiniz.

    YanıtlaSil
  7. MERHABA
    Ödenmemiş faturalarla başınız biraz derde giriyor ve hangi yöne gideceğinizi veya nereye döneceğinizi bilmiyor musunuz? Ay sonu geldiğinde ve faturaların ödenmesi gerektiğinde uygun fiyatlı geri ödeme seçeneklerine ve nefes alacak alana sahip olmanız için aylık taksitlerinizi azaltmanıza yardımcı olabilecek saygın bir Borç Konsolidasyon firması bulmaya ne dersiniz? ®Capital Managements Inc™, mali talihsizliğinizin çözümüdür. Krediyi güvenli ve teminatsız olarak geri ödemek için %2'lik düşük bir faiz oranı ve 1 ila 35 yıl arasında kredi süresi ile 5.000,00 ABD Doları ile 533.000.000,00 ABD Doları arasında değişen her türlü krediyi sunuyoruz. Kredilerimiz, maksimum güvenlik için iyi sigortalıdır, önceliğimizdir, En önemli hedefimiz, hak ettiğiniz hizmetleri almanıza yardımcı olmaktır, Programımız, ihtiyacınız olanı anında elde etmenin en hızlı yoludur. Aylık harcamalarınızdaki yükü hafifletmek için lütfen aşağıdaki WhatsApp'tan bizimle iletişime geçerek ödemelerinizi azaltın:+19292227023 E-posta drbenjaminfinance@gmail.com

    Herkes İçin Kredi Teklifi Uyarısı! Mali olarak kötü müsünüz ve acil bir kredi/mali yardıma mı ihtiyacınız var? Yoksa işinizi kurmak/büyütmek veya hayalinizdeki evi satın almak için krediye mi ihtiyacınız var? ANINDA KREDİ ONAYINIZI BUGÜN %100 GARANTİLİ KREDİ PUANINIZ ÖNEMLİ OLMADAN ALIN. drbenjaminfinance@gmail.com
    Capital Managements Inc Web Sitesi: https://capitalmanage-inc.com/

    YanıtlaSil